Geld verdienen tijdens het reizen doe je zo

Geld-Verdienen-Vakantie-Reizenaabieder

Geld verdienen tijdens het reizen doe je zo

Geld verdienen tijdens het reizen is makkelijker gezegd dan gedaan en in veel gevallen gewoon onbegonnen werk. Op veel plekken kan je iets bijverdienen, maar er echt genoeg mee verdienen om er van te leven is meestal niet het geval. Dit is jammer genoeg maar voor een kleine groep mensen weggelegd. Toch willen we jullie niet te veel ontmoedigen want je kan natuurlijk bij dat kleine deel horen. Hieronder leggen we enkele goede en minder goede methodes uit om geld te verdienen tijdens het reizen.

1. Bloggen

We beginnen met de tips waar wij zelf het meeste vanaf weten, namelijk bloggen. Het is waar dat er bloggers zijn die hiervan kunnen leven, maar dit is wereldwijd wel een heel kleine groep, ook al lijkt dit niet zo door alle bekende influencers vandaag de dag. Wil je geld verdienen met bloggen, dan moet je er vooral heel veel tijd insteken en heb je ook heel veel geduld nodig. Na een tijdje zul je zien dat bedrijven willen samenwerken en dat je daar geld mee kan verdienen.

2. Reisfotografie

Reisfotografie is ook een goede manier om geld te verdienen tijdens het reizen. Als je natuurlijk de juiste apparatuur hebt, want je foto’s moeten natuurlijk wel de juiste kwaliteit hebben. En deze apparatuur is meestal al een investering op zich! Maar heb je talent en het juiste materiaal? Dan is het zeker een goede manier om geld te verdienen. Je kunt de foto’s verkopen op websites zoals shutterstock.

3. Barman

Als goede barman raak je overal wel aan werk, en al zeker als je er een opleiding voor gevolgd hebt. Denk hierbij aan de hotelschool. Je salaris is misschien niet altijd even hoog, maar de kans is wel groot dat je er een mooie fooi aan over houdt. Er bestaan zelfs opleiding die je in het buitenland kunt volgens. Heb je geen zin om alleen maar cocktails te maken achter de bar? Ga dan op zoek naar een restaurant waar je in de bediening kunt werken.

4. Taalvaardigheid gebruiken

Je taalvaardigheid gebruiken om geld te verdienen tijdens het reizen is misschien niet de manier die jou het meeste zal opleveren, maar het is wel een manier. Je kan als tolk werken bij bedrijven waar dit mogelijk is of je kan Engelse les geven op een school of privé bij mensen thuis. Maar je kan ook teksten vertalen op websites. Je Engels moet hiervoor natuurlijk wel van hoog niveau zijn en de vergoeding is in vergelijking met de tijd die je erin steekt niet zo hoog.

Back To Top