4 tips voor vakantie in eigen land

4 tips voor vakantie in eigen land

Door de corona crisis zitten verschillende landen helemaal op slot, vliegmaatschappijen hebben het zwaar en vele vakanties zijn geannuleerd door negatieve reisadviezen. Ben jij nou een van die pechvogels die niet op vakantie kan dit jaar, treur niet. Nederland is mooier dan je denkt en er zijn verschillende mogelijkheden waardoor jij je vakantie in eigen land onvergetelijk kan maken.

Huisje huren

Een van die mogelijkheden is een huisje huren. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je kiezen voor een huisje op een vakantiepark als Centre Parks of Roompot, maar ook op een site als Air BNB of Belvilla. Je kunt voor een weekend, week of zelfs langer wegblijven en van je vakantie toch nog iets moois proberen te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Camping

Ook de oude vertrouwde camping is nog altijd een mogelijkheid Lekker even je hoofd leeg maken in je caravan of tentje en wellicht van de mooie nederlandse natuur genieten. De camping is een goede optie wanneer je budget wat aan de lage kant is, maar ondanks dat kan je er een top vakantie beleven als de zon een beetje meehelpt.

Glamping

Voor de mensen die het al benauwd krijgen bij het idee dat ze in een caravan of tentje moeten slapen is er ook nog een andere optie, de glamping. De glamping is een fenomeen dat de laatste jaren aan het opkomen is en is zeker dit jaar erg relevant. Doordat de festivals niet doorgaan kunnen de eigenaren van de luxe tenten, niks kwijt aan de festivalcampings. Hierdoor komen er op verschillende plekken in Nederland luxe campings te staan. Dus heb je een camping trauma? Misschien past een glamping beter bij jou.

Boot huren

Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om de prachtige waterwegen van ons land te gaan verkennen met een boot. Er zijn verschillende plekken en sites waar mooie schepen te huur zijn voor een zomer vol avontuur. Ook zijn er genoeg mooie plekken die je per boot kunt gaan verkennen. Denk hierbij aan de Ooster- en Westerschelde in Zeeland, de Amsterdamse grachten of gebieden aan de Maas als de Gouden Ham of de Biesbosch. Kortom er zijn genoeg manieren om er een mooie vakantie van te maken in eigen land.

Back To Top