Een ultieme kampeerervaring midden in de natuur van Arcen

Een ultieme kampeerervaring midden in de natuur van Arcen

Hebben jij en je partner of jij en je gezin nog geen vakantie geboekt dit jaar, maar willen jullie er toch even tussenuit? Goed plan! Onderzoek heeft uitgewezen dat vakantie het stressniveau verlaagt en de mens gelukkiger maakt. Doorbreek dus die dagelijkse sleur en ga erop uit. 

Wat wordt de bestemming? Een strandvakantie op Bali, een stedentrip naar Rome of een wandelvakantie in Oostenrijk: het kan allemaal. Maar heb je er wel eens over nagedacht wat voor moois Nederland te bieden heeft? Waarschijnlijk niet, maar deze ultieme kampeerervaring in hartje natuur moet je eigenlijk een keer meegemaakt hebben. Ga deze zomer naar Arcen in Limburg!

Een podhouse op Campland Arcen

Een oude zand- en grindgroeve, waar meer dan 40 jaar zand en grind is opgegraven is omgetoverd tot camping. Campland Arcen is daarmee uniek in heel Nederland. Je overnacht in speciale huisjes, namelijk podhouses. Deze huisjes staan midden in de natuur en zorgen ervoor dat je geheel tot rust komt. Er bestaan twee varianten: de natuurpod en de familypod. 

De natuurpod

Dit huisje is geschikt voor twee personen. Het beschikt over een tweepersoonsbed en een koelkast. Is dat alles hoor ik je denken? Ja! Op de camping kun je gebruik maken van sanitaire voorzieningen en ‘s ochtends wordt er een lekker ontbijtje voor je klaargezet. 

De familypod

Dit huisje is groter en geschikt voor vier personen. Op aanvraag kan er nog gebruik gemaakt worden van een slaap stretcher voor een vijfde persoon. Naast slaapplekken beschikt een familypod over een toilet en koelkast.

Activiteiten in de buurt

Als je helemaal tot rust bent gekomen in de prachtige natuur, heb je energie over voor leuke activiteiten. En deze zijn er volop:

  • Breng een bezoek aan Arcen: het pittoreske dorp aan de Maas. In het sfeervolle centrum vind je vele kleine winkels, gezellige terrassen en de beste ijssalon van Limburg. Vergeet die dus zeker niet te bezoeken.
  • Nationaal Park de Maasduinen. Arcen is omringd door mooie natuur. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die ervoor zorgen dat je de mooiste plekken te zien krijgt. 
  • Irrland is perfect voor de kinderen. Een groot maïslabyrint en een speeltuin waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven.
  • De Hertog Jan Brouwerij geeft je een kijkje in de keuken. Je krijgt te zien hoe het bier wordt gebrouwen en daarna wordt er afgesloten met een proeverij
  • Heb je behoefte aan nog meer ontspanning? Dat kan! Thermaalbad Arcen beschikt over binnen- en buitenbaden met een temperatuur van 35 graden Celsius. Het water heeft een heilzame werking.

Bron: https://campland.nl

Back To Top