Europa’s meest fotogenieke plekken

Europa’s meest fotogenieke plekken

Het internet staat er vol mee, reisfoto’s. Op social media deelt iedereen graag foto’s van plekken van over de hele wereld. Doordat er zo veel gedeeld wordt is het ook niet makkelijk om er tussenuit te springen. Daarom hebben wij de 5 meest fotogenieke plekken voor je op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd waar je de mooiste foto’s kunt maken voor de perfecte feed op jouw Instagram? Lees dan snel verder!

1. Cinque Terre in Italië

De meeste foto’s worden gemaakt van natuur en plaatsjes. Een echte eyecatcher voor de perfecte foto is Cinque Terre. Dit bestaat uit 5 kleine vissersdorpjes die gevestigd zijn aan de ruige Italiaanse kust. De kleurrijke huisjes vallen direct op tussen de vele reisfoto’s. De natuur is in combinatie met al de kleuren zeker een van Europa’s 5 meest fotogenieke plekken.

2. Santorini in Griekenland

Griekenland bestaat uit tal van eilandjes die ieder een eigen uitstraling hebben. Santorini is er hier een van. De witte huizen met blauwe daken, de zee en de traditionele Griekse stijl zijn echt het ultieme decor voor een perfecte foto om jouw social media een boost te geven. Zorg ervoor dat je de camera gereed hebt met zonsondergang. Dit is een plek waar je prachtige beelden kunt vastleggen zonder echt op zoek te hoeven gaan.

3. De Azoren bij Portugal

De Azoren is een afgelegen eilandengroep in de Atlantische Oceaan en ligt meer dan 1.000 kilometer van de kust van Portugal. Foto’s kunnen soms meer zeggen dan woorden en dat is zeker het geval als je de Azoren in beeld brengt. De natuur bestaat uit tropische planten, kleurrijke bloemsoorten, watervallen, vulkanen en stranden. Zo waan je jezelf in een tropisch paradijs zonder er heel ver voor te hoeven reizen.

4. De Lofoten in Noorwegen

Noorwegen staat bekend als een fotogeniek land. De natuurlijk beschikt over een bepaalde, unieke schoonheid en het in beeld brengen van deze schoonheid is dan ook niet heel lastig. Zo heb je het bekende noorderlicht. Hier zijn al miljoenen foto’s gemaakt. De Lofoten is een eilandengroep gelegen in het noorden van Noorwegen. Op Foto’s van gemaakt. Op foto’s lijken de eilanden te bestaan uit een onaangetaste natuur. Hoe de Lofoten het beste omschreven kan worden? Ruig, ongerept, groen en natuurlijk ontzettend fotogeniek.

5. Provence Frankrijk

Frankrijk is het land van de wijnen, stokbroden en kastelen. Verder is het land in bezit van een veelzijdige natuur en een aantal mooie steden. Een reis door het hele land zal dan ook een schitterend fotoboek opleveren. Provence is een regio in Frankrijk. Ga hierheen tussen juni en augustus. Dan staan de velden namelijk vol met paarse kleuren van lavendel. Op deze manier geen je een kleurrijke draai aan je social media.

Back To Top